Trailer:

Persoonlijke noot:

BESTEL TICKETS

Het Team…

Adrian Kuipers
Componist, dromer en adembegeleider

Bohodar Shved
Klanksjamaan, Dirigent, Pianist en Zanger

Cornelia Dola Tulke
Klanksjamaan, zangeres en adembegeleider

Naast ons kernteam, komen er nog geweldige mensen mee: Matvij Melnyk, komt weer uit OekraĂŻne met zijn prachtige stem en klanken. Maria komt weer met haar trommel en Cacao, en Mira komt ook weer om ons te helpen met de organisatie. Daarnaast komt er nog een specialist mee, Waldi, ook uit OekraĂŻne, zal bij ons aan de slag gaan als geluidstechnicus, en in zijn geval geluidsgoochelaar :)… en we zijn ook met nog wat andere mensen bezig, maar dit loopt nog 🙏.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het is voor iedereen. Voor mensen zonder enige ademervaring, maar ook voor experts in ademhaling en iedereen die er tussen in zit 🙂 (overigens zeg ik altijd dat iedereen een expert is, je doet het al sinds je geboorte neem ik aan 🙂 Kom alleen, met je vrienden, je yogavereniging of je ademclub. Tot dan!

Stuur even een mailtje naar adriankuipers@gmail.com en ik maak een speciale kortingscode van 10% voor jou en je studenten aan.

De kans is zeeeeer groot dat de bezoekers in een meditatieve staat terecht komen 🙂 Dus als je kids mee wilt nemen, moet je zelf even inschatten of zij ‘stil’ kunnen zijn zodat we allen een maximaal mogelijke beleving kunnen ervaren. 😘

In principe is er voor iedereen een zitplaats. Afhankelijk van het aantal verkochte tickets en de ruimte die nog over is, kan er eventueel ook gelegen worden tijdens het concert. We moeten het met elkaar even ter plekke bekijken en liefdevol oplossen. Je kunt in ieder geval een kussentje of een matje meenemen. En als je dan toch bezig bent, neem dan ook een dekentje mee en een fles water :). We hebben geen vaste plekken. Een plek kan gekozen worden als de deuren open gaan.

Mariakapel Coudewater – Rosmalen:
Peter de Gorterstraat 7, 5248 NS Rosmalen, Nederland
Je navigeert naar Peter de Gorterstraat 7 en komt daar binnenrijden nabij Restaurant Leefgoed. Op het hele terrein van dit Landgoed, genaamd Coudewater, vinden werkzaamheden plaats. Het is dus goed kijken waar je kunt parkeren. Op zich is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Vervolgens is het op het terrein wel ietsje zoeken naar de kapèl (op ingang 1F)… De kapèl heeft het ‘hoogste torentje’ op het terrein.. de ingang is aan de zijkant door een ‘kleine deur’. Zorg dat je tijdig van huis wegrijdt, dan kun je wat rustiger zoeken indien nodig.

Het Witte Kerkje – Baarn:
Kampstraat 8, 3741 AR Baarn, Nederland
Parkeren kan gratis bij de Pauluskerk aan de straat: Brink, Baarn. Dan is het een klein stukje lopen naar Het Witte Kerkje. (Ga niet de Pauluskerk in, want daar zijn ze met andere dingen bezig 🙂

Catharinakerk – Roden:
Brink 8, 9301 JL Roden, Nederland
Parkeren kan rondom de kerk. Hier is gratis parkeergelegenheid.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd mailen naar adriankuipers@gmail.com